Om Saybolt

En Internationalt anerkendt partner

Saybolt er et uafhængigt firma, som har specialiseret sig indenfor inspektion, survey, analyse og kontrol funktioner. Saybolt blev grundlagt i 1898, og etableret i Danmark i 1984. Siden har firmaet udviklet sig til et ledende og fremtrædende servicecenter, som giver præcis og pålidelig information om kvantitet og kvalitet af alle typer af produkter under afskibning, behandling og oplagring. Det gør os til den bedste samarbejdspartner for større olie- og kemikalieselskaber, leverandører, speditører, forhandlere, forsikringsselskaber og offentlige instanser, såvel som for alle øvrige virksomheder, der behøver nøjagtige oplysninger som basis for vidtrækkende beslutninger.

Saybolt er på forkant, når det gælder teknisk kompetance. Desuden har vi ingen interesse hos, eller tilknytning til nogen leverandører, indkøber, forhandler, mægler, transportør, agent eller forsikrer af nogen form for last.

Vores mål – vores eneste mål – er at give objektive og upartiske resultater og informationer.

Service er nøgleordet

Med 195 kontorer og 101 laboratorier i 96 lande, er Saybolt en global organisation, som er i stand til at give en omfattende service på såvel international som på lokal plan.

Et avanceret elektronisk datasystem sikrer hurtig og effektiv informationsudveksling mellem vore inspektører, laboratorier, kontorer og kunder overalt i verden.

Og på hovedkontoret i Rotterdam sidder nogle af verdens dygtigste specialister parat til at svare på spørgsmål 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Saybolt har den kapacitet, organisation og kompetence, der skal til for at forstå og opfylde dine behov som kunde hos os.

Saybolt stiller et ekstraordinært udbud af kommercielle services til rådighed, alle udført med højeste kvalitet og pålidelighed og med den nyeste teknologi. Dette er grunden til at alle Saybolts ydelser kun udføres af veluddannede og erfarne inspektører, laboranter og teknikere. De deltager jævnligt i kurser indenfor koncernen for at sikre pålidelighed og præcision.

 

I de senere år har vi set, at inspektions-branchen har gennemgået større forandringer, især kvalitetsmæssigt som følge af ISO-9000 standarden. Men det essentielle formål er forblevet uændret, nemlig at kunne levere præcise og, ligeså væsentligt, rettidige informationer og målinger.

I dynamiske og skiftende handelsmarkeder er det indlysende, at den hastighed med hvilken vi kan levere hurtige, detaljerede og præcise inspektions- og analyse-resultater, spiller en vital rolle.

Blandt de førende virksomheder i branchen fokuserer Saybolt på at maksimere den hastighed, hvormed vi rapporterer, uden at miste kvaliteten af vort arbejde. Det er således vores mål at blive – og forblive – verdens førende leverandør af ikke blot den bedste, men også den hurtigste service.

WE’RE FAST! er vores motto, og det spiller en nøglerolle i alle Saybolt’s operationer.

Vi er sikre på, at vores profil og politik vil øge værdien af dagens marked, og vil hjælpe alle vore kunde til at opnå deres forventninger og mål.

Send os en besked