Historie

Siden 1898:
I mere end et århundrede har Saybolt kunnet levere en bred vifte af uafhængige inspektioner, monitoreringer, verifikationer og analyser.

Siden olieindustriens alle tidligste tider, har Saybolt udviklet sig fra et en-mands firma, grundlagt af Edward Saybolt i 1898, til en verdensomspændende kontrolvirksomhed med kontorer og laboratorier i 96 lande (2004).

Saybolt-gruppen har hovedsæde i Rotterdam, Holland, et af verdens vigtigste lager- og raffineringscentre.

I 1984 etableredes Saybolt i Danmark. Saybolt Danmark A/S er som sine søsterselskaber et uafhængigt firma, som har specialiseret sig indenfor inspektion, survey, analyse og kontrol funktioner. Siden har firmaet udviklet sig til et ledende og fremtrædende forretnings service center i Danmark, og giver præcis og pålidelig information om kvantitet og kvalitet af alle typer af produkter under afskibning, behandling og oplagring. Det gør os til den bedste samarbejdspartner for større olie- og kemikalieselskaber, leverandører, speditører, forhandlere, forsikringsselskaber og offentlige instanser, såvel som for alle øvrige virksomheder eller organisationer, der behøver nøjagtige oplysninger som basis for vidtrækkende beslutninger.

I 1993 etablerer Saybolt Danmark A/S laboratoriet på Prøvestenen i København. To år senere certificeres hele virksomheden efter ISO 9002. I 2003 udvides kvalitetsstyringssystemet til at imødekomme standarden ISO 9001-2000.

Siden 1997:
I 1997 overgår ejerskabet af Saybolt-gruppen til Core Laboratories, et af U.S.A.’s førende laboratorievirksomheder.
Dette betød endnu en styrkelse af Saybolt’s globale position og diversitet. Udover de ovennævnte kunder repræsenterer Saybolt ligeledes internationale organisationer, som f.eks Den Europæiske Union og FN, indenfor særlige agenturer og programmer.

Send os en besked