Brændstofanalyse

Professionel analyse af brændstoffer

På vores olielaboratorium laver vores fagligt dygtige medarbejdere et hav af forskellige analyser, som også indebærer analyser af mange former for brændstof. Brændstofanalyserne laves med stor ekspertise og professionalisme, og de er ligesom vores øvrige analyser kvalitetssikrede.

 

Den nyeste teknologi giver rigtige resultater

Til at lave alle vores analyseformer – både af olie og af olierelaterede produkter som f.eks. brændstof, smøreolie osv – bruges den mest avancerede og nyeste teknologi. Det betyder, at vores analyser, som laves på daglig basis, altid laves i henhold til internationale standarder såsom ASTM, ISO osv., og samtidig kvalitetssikres de altid efter vores kvalitetssystem, som opfylder ISO 9000:2015 standard. Igennem en lang årrække, har vi oparbejdet en meget stor erfaring inden for analyseområdet, og vi udfører på denne baggrund også et hav af specielle opgaver for vores kunder.

 

Typer af brændstofanalyser

De kvalitetsfyldte brændstofanalyser er tilpasset det enkelte stof, som ønskes analyseret. Vi tilbyder bl.a. analyse af følgende brændstoffer:

  • Benzinanalyse
  • Fyringsolie
  • Dieselanalyse
  • Bunkerolie
  • Jet Fuel

På vores laboratorium tilbydes desuden specialopgaver som f.eks. løsning på forureningsårsager og oliekontroller gennem brændstofanalyser. Resultaterne af vores analyser er altid baseret på objektiv data, og disse giver de bedste forudsætninger for, at du kan arbejde videre med dem. 

 

Kontakt os med din opgave!

Vi har et alsidigt analysefokus, som dog samtidig er specialiseret og på det højest tekniske niveau, og det betyder, at vi til enhver tid er parate til at levere både rådgivning, analyse og resultatrapportering. Du kan kontakte os på telefon +45 32 95 31 32. Vi bestræber os altid på at forholde os til din henvendelse så hurtigt som muligt, så du kan få et hurtigt resultat.

Send os en besked