Olieanalyse

Nøjagtige olieanalyser – nøjagtige resultater

På vores veludstyrede laboratorium udføres forskellige former for olieanalyser, som alle laves af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere, som er erfarne laboranter eller teknikere. Vores interne kvalitetsstyringssystem sikrer, at alle olieanalyser bliver lavet helt nøjagtige – på den måde er vi også sikre på, at resultaterne er både objektive og reelle.

 

Analyse til mindste detalje

På samme måde som det er muligt med blod fra et menneske, kan olie fra f.eks. en maskine analyseres ned til mindste detalje, og vi kan via avancerede tekniske processer afsløre maskinens tilstand før der opstår en skade. Der findes mange typer af olieanalyser, men fælles for dem alle er, at der kræves et højt fagligt og teknisk niveau for at udføre disse. Derfor deltager vores medarbejdere jævnligt i uddannelse og kurser, som gør dem specialiserede i de enkelte analyser.

 

Et arbejde mod forbedring med fakta

En olieanalyse kan på mange måder spare en virksomhed penge. Man siger ofte, at de omkostninger, som en olieanalyse har, tjenes hjem inden for kort tid grundet f.eks. forudsigelse af reparationer af maskiner, som kun er mulige pga. de nøjagtige resultater af en analyse. På den måde kan vi hos Saybolt Danmark hjælpe din virksomhed til at arbejde mod forbedringer inden for mange områder ved at finde objektiv data og fakta om alle typer olieprodukter. 

 

Tag kontakt for personlig rådgivning

Vores veluddannede medarbejdere sidder klar til at give dig personlig rådgivning i vores brede udvalg af olieanalyser på telefon +45 32 95 31 32. Med hurtig besvarelse og desuden hurtig rapportering af analyseresultater, er det en del af vores nøgleværdier at tilbyde en hurtig, og samtidig, serviceminded behandling af alle kunder.

Send os en besked